Friction welding of magnesium alloy [electronic resource] - Muhammad Syafei Mat Nah, 1990- (2013)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal - Pembuatan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2013