A CFD study on an aerofoil with control surface modification [electronic resource] - Muhammad Multazaam Abd. Rahim, 1990-; Wan Zaidi Wan Omar, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2013)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal - Aeronautik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2013