Parametric optimization of MIG welding for 60 angle gap on mild steel - Muhammad Ghazi Md. Udin, 1989-, author; Norizah Redzuan, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2013)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal - Pembuatan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2013