Corrosion behaviour of heat treated low carbon steel and CU-ZN alloy [electronic resource] - Low, Hai Tat, 1989-; Esah Hamzah; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2013)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteran (Mekanikal - Bahan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2013