In-cabin ventilation system [electronic resource] - Cheong, Weng Soon, 1988-; Zulkarnain Abdul Latiff, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2013)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteran (Mekanikal - Bahan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2013