Analisis kemarau di stesen-stesen terpilih di Semenanjung Malaysia [electronic resource] - 189639 Tan, Khar Meng; Fakulti Kejuruteraan Awam (2005)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2005