Pengaruh jenama terhadap pemilihan bahan binaan dan kelengkapan dalam projek pembinaan - 290609 Haslinda Esahak (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2006)
Project Paper (Sarjana Muda Ukur Bahan) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006