Penyiasatan tapak dan ciri kebolehmampatan tanah liat lembut di tapak tambakan cubaan [electronic resource] - 435512 Hanim Mahmod; Fakulti Kejuruteraan Awam (2005)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2005