Pengukuran kemajuan kerja melalui kos, kuantiti dan masa : satu perbandingan [electronic resource] - 447552 Durrah Munierahhanies Azizan; Fakulti Kejuruteraan Awam (2005)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2005