Asas bangunan dalam projek perumahan teres di daerah Johor Bahru [electronic resource] - 448782 Chan, Chee Han; Fakulti Kejuruteraan Awam (2005)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam - Pengurusan Pembinaan) - Universiti Teknologi Malaysia, 2005