Pembangunan stesen hidrometeorologi di kampus UTM [electronic resource] - 409651 Allan Tay Eng Mian; Fakulti Kejuruteraan Awam (2005)
Project Paper (Sarjana Muda) - Universiti Teknologi Malaysia, 2005