Study of seawater intrusion modelling in Kg.Tekek, Tioman Island [electronic resource] - 462704 Tey, Boon Chee; Norhan Abd. Rahman (2005)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam))- Universiti Teknologi Malaysia, 2005