An enhanced connectivity aware routing protocol for vehicular ad hoc networks - Ahmadu Maidorawa, 1972-; Kamalrulnizam Abu Bakar, supervisor; Fakulti Sains Komputer dan Sistem Maklumat (2013)
Thesis (Sarjana Sains (Sains Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2013