Kesan enapan asas terhadap struktur kerangka rasuk-tiang [electronic resource] - 442233 Anilarasu Amaranazan; Fakulti Kejuruteraan Awam (2005)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2005