Pembangunan aplikasi panduan solat untuk platform android (Muslim Solah) - Shahdatunnaim Azmi, 1989-; Haza Nuzly Abdull Hamed, supervisor; Ahamad Zaidi Bahari; Fakulti Komputeran (2013)
Thesis (Sarjana Sains (Keusahawanan Teknologi Maklumat)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2013