Pembangunan aplikasi panduan solat untuk platform android (Muslim Solah) [electronic resource] - Shahdatunnaim Azmi, 1989- (2013)
Thesis (Sarjana Sains (Keusahawanan Teknologi Maklumat)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2013