Detection of wormhole attack in mobile ad-hoc networks - Mojtaba Ghanaatpisheh Sanaei, 1986-; Ismail Fauzi Isnin; Fakulti Komputeran (2013)
Thesis (Sarjana Sains (Keselamatan Maklumat)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2013