Rekabentuk dan membina sebuah unit penyejuk - 265998 Azman Yusoff (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1999)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Mekanikal (Tulen)) - Universiti Teknologi Malaysia, 1999