Sistem penjualan barangan harian secara atas talian berserta penghantaran bersama pengusaha tukar (e-tukar) - Mohd. Farhan Mohd. Noh, 1984- (2013)
Thesis (Sarjana Sains (Keusahawanan Teknologi Maklumat)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2013