Sistem pemantauan degupan jantung dengan input dari pensimulasian degupan jantung - 291948 Zarina Rahim; Abd. Bahrim Yusoff; Fakulti Sains Komputer dan Sistem Maklumat (2006)
Project Paper (Sarjana Muda Sains Komputer) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006