Pembangunan instrumen penilaian akhlak pelajar di institusi pengajian tinggi awam [electronic resource] - Adibah Abdul Latif, 1981- (2013)
Thesis (Ph.D (Pengukuran dan Penilaian)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2013