Kajian mengenalpasti ciri-ciri rekabentuk fizikal beberapa buah rumah orang tua di Negara Jepun - Mohd. Yusri Mohd. Ripin, 1976- (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1999)
Kertas Projek (Sarjana Muda Senibina) - Universiti Teknologi Malaysia, 1999