Multimedia transfer in wifi based wireless sensor network - Khairul Hilmi Yusof, 1989- , author; Sharifah Hafizah Syed Ariffin; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2013)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Telekomunikasi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2013