Smart vending machine application system - Fazida Suliman, 1990-, author; M. Nasir Ibrahim, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2013)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2013