Bio solar cell from composite thin film - Muhamad Shahriman Malek, 1990-, author; Saharudin Haron; Fakulti Kejuruteraan Kimia (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2012)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteran (Kimia)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2012