Mercury (Hg) adsorption performance by hybrid spherical organosilica - Kong, Helen, 1989-, author; Hanapi Mat, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Kimia (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2012)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteran (Kimia)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2012