Anticorrosion coating enriched with nanozinc dust and montmorillonite (MMT) - Siti Najihah Abdul Manan, 1989-, author; Zurina Mohamad, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Kimia (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2012)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteran (Kimia)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2012