Biografi Muhammad Bin Abdullah - Zulkifli Mohd. Yusoff, author 434308; Noor Naemah Abd. Rahman, author 340092 (Batu Caves, Selangor : PTS ISLAMIKA, 2013)
Kandungan buku ini elok dan sesuai sebagai pembacaan bagi golongan yang baru mengenali Islam dan yang mahu mengetahui dengan lebih lanjut lagi tentang riwayat hidup seorang nabi dan rasul. Bukan semua pembaca suka membaca buku-buku ilmiah tentang Islam yang agak berat dengan istilah Arab. Sebagai seorang saudara baru, bentuk penulisan seperti buku ini akan dibeli dan dibaca.