Photogrammetric micro unmanned aerial vehicle for large scale slope mapping - Khairul Nizam Tahar, 1984-; Anuar Ahmad; Wan Abdul Aziz Wan Mohd. Akib, supervisor; Wan Mohd. Naim Wan Mohd., supervisor; Fakulti Geoinformasi dan Harta Tanah (2013)
Thesis (Ph.D (Geoinformatik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2013