Sekuriti ekonomi dalam sistem pentadbiran tanah Malaysia [electronic resource] - Siti Radiaton Adawiyah Zakaria, 1986- (2013)
Thesis (Ph.D (Pentadbiran dan Pembangunan Tanah)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2013