Permohonan anugerah kualiti Naib Canselor : Universiti Teknologi Malaysia tahun 2000 - Universiti Teknologi Malaysia. Perpustakaan Sultanah Zanariah, issuing body (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2000)
PSZJBL