Short-term load forecasting using artificial neural networks - Naeini, Marjanossadat Mortazavi, 1978-; Abdullah Asuhaimi Mohd. Zin; Zaniah Muda; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2013)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Elektrik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2013