Harta tanah wakaf yang menjana pendapatan, sewaan dan jualannya di Melaka - Mastura Mohd. Basri Baharan, 1989-, author; Mohammad Tahir Sabit, supervisor; Fakulti Geoinformasi dan Harta Tanah (2013)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Pentadbiran dan Pembangunan Tanah)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2013