Langkah-langkah dalam pengawalan perlombongan pasir bagi tujuan mengekalkan pendapatan kajian kes : Pejabat Tanah Daerah Johor Bahru, Johor Darul Takzim - Rosasnizah Mohamad Zain, 1990-, author 636652; Mohd. Nadzri Jaafar 492451; Fakulti Geoinformasi dan Harta Tanah 555724 (2013)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Pentadbiran dan Pembangunan Tanah)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2013