Cabaran dalam membangunkan rumah mampu milik dari perspektif pemaju kajian kes : Iskandar Malaysia - Zhafrie Akmal Zainal Abidin, 1990-; Ainur Zaireen Zainuddin, supervisor; Fakulti Geoinformasi dan Harta Tanah (2013)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Pentadbiran dan Pembangunan Tanah)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2013