Event management for Nirvana Memorial Park, Kulai - Siow, Gyen Win, 1990-; Mohd. Nadzri Jaafar; Fakulti Geoinformasi dan Harta Tanah (2013)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Pengurusan Harta Tanah)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2013