Rekabentuk konsep bagi Jig pada stesen kerja di lini pemasangan - 213475 Marzuki Mahamad Radzi (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1999)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Mekanikal(Industri)) - Universiti Teknologi Malaysia, 1999