Persepsi terhadap green building index - Muhammad Idham Zulkifle, 1989-, author; Mat Naim Abdullah, supervisor; Fakulti Geoinformasi dan Harta Tanah (2013)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Pengurusan Harta Tanah)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2013