Aplikasi sistem maklumat geografi dalam pemilihan lokasi pusat membeli-belah - Mas Idayu Jalaludin, 1989-; Ibrahim @ Atan Sipan, supervisor; Fakulti Geoinformasi dan Harta Tanah (2013)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Pengurusan Harta Tanah)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2013