Control of inverted pendulum-cart system based on fuzzy logic approach - Hasrulnizam Hashim, 1981-; Abdul Rashid Husain; Fakulti Kejuruteran Elektrik (2013)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Elektrik - Mekatronik dan Kawalan Automatik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2013