Students' attitudes towards ICT : based learning in UiTM Terengganu - Wan Azrina Wan Azaman, 1986-; Azizah Rajab, supervisor; Fakulti Pendidikan (2013)
Thesis (Sarjana Pendidikan (Pengajaran Bahasa Inggeris sebagai Bahasa Kedua)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2013