Aspek nilai dalam komunikasi dan perbandingan tahap amalan bersandarkan faktor demografi staf pentadbiran Melayu Islam Negeri Kedah [electronic resource] - Nazirah Abdul Rohman, 1988- (2013)
Thesis (Sarjana Sains (Pembangunan Sumber Manusia)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2013