Kesan kepelbagaian jenis tanah terhadap ketepatan kedalaman objek daripada imej ground penetrating Radar (GPR) [electronic resource] - Muhammad Naqib Halim, 1989-, author (2013)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Geomatik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2013