Pelaksanaan kaedah terabas menggunakan alat pengimbas laser daratan bagi pemodelan bangunan [electronic resource] - Mohd. Fuad Alfisyairie Safien, 1989- author 601957 (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2013)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Geomatik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2013