Penentuan waktu solat berdasarkan sempadan negeri Johor menggunakan program 'Calculate For Your Prayer' (C4P) - Muhammad Azmeer Rosli, 1990-, author; Md. Nor Kamarudin, supervisor; Fakulti Geoinformasi dan Harta Tanah (2013)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Geomatik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2013