Smart firefighting robot [electronic resource] - Khairul Nizam Md. Hussin, 1988-; Mohamed Hussein; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2012)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2012