Restaurant e-menu and reservation system [electronic resource] - Marwan Ameen Ali, 1988-, author (2013)
Project Paper (Sarjana Muda Sains Komputer (Kejuruteraan Perisian)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2013