Buku panduan pengurusan profesional sekolah rendah - Malaysia. Kementerian Pendidikan. Jemaah Nazir Sekolah Persekutuan (Kuala Lumpur : Jemaah Nazir Sekolah Persekutuan, Kementerian Pendidikan Malaysia, 1991)
44