Adaptive cyclic prefix using power delay profile in orthogonal frequency division multiplexing system - Khalid Hassan Mohamed Mabrok, 1973-; Tharek Abd. Rahman, supervisor; Muhammad Ramlee Kamarudin; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2013)
Thesis (Ph.D (Kejuruteraan Elektrik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2013