Kajian simulasi dan ujikaji penyejat bagi sistem penyamanan udara - 268503 Mohd. Nasri Ramli; Zahir Hussien Seeni Mohamed (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1999)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Mekanikal) - Universiti Teknologi Malaysia, 1999